Bygg

Anlita oss för dina kommande projekt

Amaton Bygg & EL tar sig an olika typer av projekt från olika beställare, privatkunder, företag, BRF:er och partneringprojekt. Genom våra noggrant utvalda samarbetspartners kan vi erbjuda heltäckande tjänster för dina kommande projekt.

Vi ser fram emot att vara din partner genom hela byggprocessen. Vår prioritet är alltid er och vår gemensamma säkerhet, precision och effektivitet för att förverkliga din vision. Tveka inte att kontakta oss för:

Köksrenovering

Med den omfattande expertis vi har samlat inom vårt team, kan vi erbjuda omfattande tjänster inom snickeri, el, badrums- och måleriarbeten i samband med din köksrenovering. Det innebär att du endast behöver ha kontakt med oss och inte flera olika entreprenörer. Vi tar hand om koordinationen av alla arbetsmoment, undviker dubbelbokningar och eliminerar onödiga väntetider. Detta är särskilt fördelaktigt på större projekt där flera hantverkare måste samarbeta.

Platsbyggnationer

En individuellt byggd eller platsbyggd garderob smälter naturligt in i rummets design och färgscheman samtidigt som den utgör en platsbesparande lösning för förvaring. Detsamma gäller för bokhyllor, förvaringsskåp och designade hyllor. Att skapa stilfulla, effektiva och smidiga inbyggda garderober med hjälp av IKEA-garderober är särskilt populärt. Förbättra bekvämligheten, estetiken och värdet på ditt hem genom en enda renovering. Kontakta oss för alla frågor och prisuppgifter angående inbyggda eller platsbyggda IKEA-garderober – med vår långa och gedigna erfarenhet inom arbete med IKEA:s produkter kan vi skräddarsy lösningar för alla typer av hem!

Amaton Bygg & El

Golv

Vår arbetsprocess inleds alltid med att du når ut till oss för att boka in ett möte. Vid mötet besöker vi dig, går igenom dina önskemål och eventuella frågor. Baserat på detta möte kan vi sedan presentera en detaljerad offert som klart och tydligt specificerar det planerade arbetet. Naturligtvis erbjuder vi ett fast pris för uppdraget, inklusive moms. Om du väljer att anlita oss skickar du in en beställning för arbetet, som sedan genomförs enligt den överenskomna offerten. Efter avslutat arbete följer vi upp med dig för att säkerställa din nöjdhet. Avslutningsvis skickar vi en faktura, där eventuellt ROT-avdrag redan har dragits av.

Badrum

När du väljer oss för din badrumsrenovering tar vi hand om hela planerings- och koordineringsprocessen för att säkerställa att arbetet följer tidsschemat. Med vår totalentreprenad kan vi även erbjuda dig ett fast pris för renoveringen innan arbetet påbörjas. Normalt sett tillkommer inga extra kostnader. Enkelt och tryggt för dig som kund.

Fyll i dina uppgifter i vårt smidiga kontaktformulär för att få en kostnadsfri offert för våra badrumstjänster.

Kontakta oss - Amaton Bygg & EL

Translate »