Om oss

Som företag håller vi det vi offererat med en tydlig målsättning – ”en nöjd kund rekommenderar oss för framtida kunder”

Amaton Bygg & EL - rätt utförande i rätt tid

Amaton Bygg & EL är ett varumärke som är verksam inom byggbranschen. Vi samarbetar i de flesta projekt med NGM Grupp AB och är en del av Amaton Group AB och har på så sätt tillgång till ett bredare nätverk. Vår målsättning är att leverera rätt kvalité i rätt tid i våra byggprojekt.

Vår mission

Vår mission är att leverera högkvalitativa och pålitliga byggtjänster med fokus på säkerhet och professionalism. Vi strävar efter att inte bara vara en leverantör, utan skapa framgångsrika projekt genom engagerad kundvård och rimliga priser. Valet av oss innebär att du får mer än ett byggföretag; du får en dedikerad partner för att skapa något extraordinärt tillsammans.

Värderingar

Varför Amaton Bygg & EL?

Vi värdesätter våra kundrelationer och säkerställer en behaglig upplevelse gällande era projekt. Vi kan vara ditt bästa val idag!

För dig som kund blir det enkelt då endast en kontakt behövs under arbetets gång. Vår ambition är att våra kunder får en professionell och pålitlig hantverkare. Vi håller rent och snyggt på våra arbetsplatser. Som företag håller vi det vi offererat med en tydlig målsättning – ”en nöjd kund rekommenderar oss för framtida kunder”
Amaton Bygg & El samarbetspartner
Elinstallationer

Kontakta oss - Amaton Bygg & EL

Translate »